«Δεν το ζω, δεν μπορεί να απάντησε», σχολίασε ο επιχειρηματίας για τον οποίο έκανε TikTok ο Κυρ. Μητσοτάκης

«Δεν το ζω, δεν μπορεί να απάντησε», σχολίασε ο επιχειρηματίας για τον οποίο έκανε TikTok ο Κυρ. Μητσοτάκης

Όλες τις λειτουργίες του TikTok αξιοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να επικοινωνήσει με τους πολίτες, καθώς χρησιμοποίησε για ακόμα μία φορά την λειτουργία «ντουέτο», για να απαντήσει σε ερωτήσεις χρηστών.

O κ. Μητσοτάκης είδε βίντεο που δημοσίευσε ένας επιχειρηματίας, που ρωτούσε για το πώς θα τα καταφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι νέοι. Έτσι, αποφάσισε να απαντήσει και να μιλήσει για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και τα μέτρα που θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

«Στοχεύουμε στη σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, την περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και σε πολλά ακόμα», σημείωσε «οι καλοί μισθοί δίνονται από ισχυρές επιχειρήσεις».

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε στο TikTok τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιούμορ είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτήν τη φορά».

Η απάντηση του Προέδρου της ΝΔ άναυδους τους ανθρώπους πίσω από την εταιρεία ρουχισμού, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε νεαρές ηλικίες, αλλά και τον επιχειρηματία, Τεό Μαυρίδη.

«Δεν το ζω», έγραψε στο προφίλ του ο επιχειρηματίας, κάνοντας repost το TikTok σε story στο Instagram, προσθέτοντας «δεν μπορεί να απάντησε» επισημαίνοντας τον σχετικό σύνδεσμό.

Παρόμοια ήταν και η ανάρτηση σε story του καταστήματος που σχολίασε: «Δεν το ζούμε αυτό».