Θ. Τζάκρη: Η κριτική του Ν. Φίλη έχει εσωκομματική σκοπιμότητα

Θ. Τζάκρη: Η κριτική του Ν. Φίλη έχει εσωκομματική σκοπιμότητα

Στις εσωκομματικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ομάδα των 53 απέδωσε η Θεοδώρα Τζάκρη την κριτική που ασκεί τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Φίλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ότι η κριτική του έχει κάποια σκοπιμότητα».

Ειδικότερα, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και σχολιάζοντας την κριτική που ασκεί ο Νίκος Φίλης και για το θέμα της ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη υποστήριξε ότι «ο κ. Φίλης βρίσκεται κοντά στην ομάδα των 53 και σκέπτομαι ότι η κριτική του έχει κάποια σκοπιμότητα να αποτελεί δομή εσωκομματικής αντιπολίτευσης».

Επιπλέον σημείωσε ότι η κατάσταση στην ΕΡΤ έχει βελτιωθεί σημαντικά «γιατί είναι υποχρεώσή μας προς τους πολίτες» ενώ ερωτηθείσα για τα συμβόλαια της ΕΡΤ με ομάδες της Superleague για τα τηλεοπτικά δικαιώματα η κυρία Τζάκρη απάντησε ότι «φαντάζομαι ότι ούτε ο κ. Παππάς ξέρει. Τα θέματα τα τρέχουν οι διοικήσεις».

Όσον αφορά, τέλος, το χρηματιστήριο η κυρία Τζάκρη ονομάτισε τρεις παράγοντες ως υπεύθυνους για την κρίση. «Ο ένας είναι ο διεθνής, τώρα είναι η Ιταλία, πριν ήταν η Τουρκία. Το χρηματιστήριο είναι πολύ ρηχό και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κερδοσκόπους να κάνουν παιχνίδι. Υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα των τραπεζών με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα θεσμικά εργαλεία οι τράπεζες δείχνουν κάποιο δισταγμό».