Θ. Τζάκρη: «Είναι φασίστες που δεν αφήνουν Τζανακόπουλο - Πολάκη»

Θ. Τζάκρη: «Είναι φασίστες που δεν αφήνουν Τζανακόπουλο - Πολάκη»

«Είναι φασίστες που δεν αφήνουν τον Δ. Τζανακόπουλο και τον Π. Πολάκη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη από την εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, χαρακτηρίζοντας με τη φράση αυτή τους βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που υπερψήφισαν την αποπομπή των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την ειδική κοινοβουλευτική Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τις καταγγελίες κατά Παπαγγελόπουλου για την διερεύνηση της υπόθεσης Novartis.

Η κυρία Τζάκρη, θέλοντας να στηρίξει την θέση της ότι κακώς αποπέμπονται από την Προανακριτική οι κ.κ. Τζανακόπουλος και Πολάκης, σε έντονο ύφος είπε ότι «Δεν μπορεί η πλειοψηφία να μεροληπτεί για να αποκλείει την άλλη άποψη, αυτό δεν είναι δημοκρατία, αυτό είναι φασισμός».

Ερωτώμενη η κα. Τζάκρη από τον δημοσιογράφο και ένα εκ των παρουσιαστών της ενημερωτικής εκπομπής, Χρ. Κούτρα για το εάν όντως τους θεωρεί [την πλειοψηφία ΝΔ - ΚΙΝΑΛ] φασίστες εκείνη απάντησε «αφού φασίστες είναι τί είναι;». Εν συνεχεία πάντως η κα. Τζάκρη, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να ανασκευάσει είπε ότι θα χρησιμοποιήσει μια «politically correct φράση», αναφερόμενη σε «αντιδημοκρατικούς χειρισμούς». 

Δείτε το βίντεο: