Παπαθεοδώρου για Πετσίτη: Η εισαγγελική έρευνα δείχνει ότι το σκάνδαλο συνδέεται με το Μαξίμου

Παπαθεοδώρου για Πετσίτη: Η εισαγγελική έρευνα δείχνει ότι το σκάνδαλο συνδέεται με το Μαξίμου

«Το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE συνδέεται πλέον με τις παρεμβάσεις του κ. Πετσίτη ως εκπροσώπου των "υπηρεσιών" του Μεγάρου Μαξίμου δηλαδή του στενού κύκλου του πρωθυπουργού απλά και ταυτόχρονα μισθοδοτούμενου υπαλλήλου του κ. Λαυρεντιάδη της ELFE», αναφέρει σε δήλωσή του ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου αρμόδιος στη ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για θέματα Δικαιοσύνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπαθεοδώρου επισημαίνει ότι «η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων από τον κ. Μ. Πετσίτη στην υπόθεση της ΔΕΠΑ για τα χρέη της βιομηχανίας λιπασμάτων ELFE επιβεβαιώνει τη σχετική ερώτηση που είχαμε απευθύνει στον Υπουργό Δικαιοσύνης».

Ακόμη υποστηρίζει ότι «η αλήθεια πρέπει να λάμψει και η Δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί σε μια υπόθεση όπου το Ελληνικό Δημόσιο υπέστη ζημία εκατομμυρίων ευρώ λόγω των πολιτικών παρεμβάσεων υπουργών και κυβερνητικών στελεχών». «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε κοινοβουλευτικά την καταρρέουσα εν μέσω σκανδάλων κυβέρνηση», αναφέρει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ