Α. Παπαμιμίκος: Θα καταθέσουμε πρόταση για το ασφαλιστικό

Α. Παπαμιμίκος: Θα καταθέσουμε πρόταση για το ασφαλιστικό

Την άποψη ότι το πολιτικό σύστημα θα δομηθεί στη βάση δύο μεγάλων συνασπισμών το επόμενο χρονικό διάστημα διατύπωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για το εάν βλέπει συντονισμό βημάτων με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο κ. Παπαμιμίκος απάντησε: «Εκτιμώ ότι σε λίγο καιρό θα οδηγηθούμε σε ένα μοντέλο δύο μεγάλων συνασπισμών, ενός κεντροαριστερού και ενός κεντροδεξιού συνασπισμού. Προφανώς και είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση και στη διεύρυνση, πάνω όμως σε ένα ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο με το οποίο μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τη χώρα».

Στη συνέχεια, ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για το ασφαλιστικό: «Τις επόμενες μέρες, το κόμμα μας θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για το ασφαλιστικό. Επιπλέον, για όλα τα ζητήματα θα καταθέτει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις. Εμείς θα επιμείνουμε να μιλάμε θετικά. Στόχος μας άλλωστε είναι να κάνουμε μια αντιπολίτευση που δε θα είναι μόνο αρνητική και κριτική προς την κυβέρνηση. Κυρίως μια αντιπολίτευση η οποία θα είναι παραγωγική για τη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ