Π. Σκουρλέτης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι τοξικό πρόσωπο»

Π. Σκουρλέτης: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι τοξικό πρόσωπο»

«Τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο», χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τον Γιώργο Παπανδρέου, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε: «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ένα τοξικό πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο. Σε καμία περίπτωση».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο σημείωσε πως αν είναι εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον στηρίξει. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ τόνισε: «Για να πάμε στην αναζήτηση άλλης υποψηφιότητας, πρέπει πρώτα να δούμε αν τελικά ο ίδιος ο κ. Παυλόπουλος θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Βάζουμε θετικό πρόσημο στη θητεία του. Αν θέλει, πρέπει να τον υποστηρίξουμε ξανά. Είναι μια δοκιμασμένη επιλογή. Αφού έχουμε ένα πρόσωπο που μας ικανοποιεί, γιατί να πάμε σε άλλο πρόσωπο;».

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά για τις υποψηφιότητες του Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι πρόκειται για «χειρότερες περιπτώσεις και από τον Γιώργο Παπανδρέου».