Π. Παππάς: Ο Κασσελάκης είναι ηγέτης «ροκ σταρ» - Αρνητική η παρέμβαση Τσίπρα

Π. Παππάς: Ο Κασσελάκης είναι ηγέτης «ροκ σταρ» - Αρνητική η παρέμβαση Τσίπρα

Κριτική στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν λειτούργησε θετικά, άσκησε ο βουλευτής του κόμματος Πέτρος Παππάς, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη «έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ».

Χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Ελλάδα24 ανέφερε: «Έχουμε έναν ηγέτη που είναι ροκ σταρ και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο και να κινητοποίησουμε τους ανθρώπους που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία».

Για την επόμενη ημέρα στο ΣΥΡΙΖΑ  ο κ. Παππάς είπε ότι «αν θέλουμε να επιβιώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να βάλουμε βάσεις για έναν νέο κεντροαριστερό χώρο πρέπει να επανιδρύσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα της κοινωνίας και να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις».

Ερωτηθείς για το Συνέδριο είπε ότι «ήταν ένα συνέδριο που ναρκοθετήθηκε πριν ξεκινήσει από την αποδοχή την οποία είχε ο πρόεδρος και από το ότι δεν αφέθηκε να κάνει αυτό για το οποίο εκλέχθηκε από τη βάση για να τα αλλάξει όλα και έτσι οδηγηθήκαμε στην παρέμβαση Τσίπρα που εκ του αποτελέσματος δεν βοήθησε τη διαδικασία».

Μάλιστα, σημείωσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας διέγνωσε μια κατάσταση που εκ του αποτελέσματος αφού το συνέδριο δεν παρήγατε το αποτέλεσμα για το οποίο συνεκλήθη, δεν λειτούργησε θετικά. Ο χρόνος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε».