Π. Μαρινάκης για Κασσελάκη: Πορεύεται με μόνο όχημα την τοξικότητα - Στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων

Π. Μαρινάκης για Κασσελάκη: Πορεύεται με μόνο όχημα την τοξικότητα - Στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη για τα όσα υποστήριξε στη συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας πως παρόλο που μιλούσε πάνω από 40 λεπτά «δεν αξίζει κάποιος να σχολιάσει πολλά».

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στη δήλωσή του, παρατηρεί πως «η στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εκπλήσσει, ούτε η αλαζονεία» και επισημαίνει πως απλώς επιβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  «θα πορευτεί εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία, με μόνο όχημα την τοξικότητα».

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη

«Για τη συνέντευξη του κ. Στέφανου Κασσελάκη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν αξίζει κάποιος να σχολιάσει πολλά. Μάλλον σε κανέναν δεν έμεινε τίποτα, παρότι μιλούσε για πάνω από 40 λεπτά.

Η στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εκπλήσσει, όσο η αλαζονεία με την οποία εμφανίζεται.

Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώσαμε και σήμερα είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πορευτεί εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία, με μόνο όχημα την τοξικότητα».