Οικονόμου: Ο Π. Πολάκης επιμένει να στηρίζει τους αντιμβολιαστές - Να τον αποδοκιμάσει ο Αλ. Τσίπρας

Οικονόμου: Ο Π. Πολάκης επιμένει να στηρίζει τους αντιμβολιαστές - Να τον αποδοκιμάσει ο Αλ. Τσίπρας

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Καλεί, δε, τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει δημόσια, επισημαίνοντας ότι «αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου αναφέρει τα εξής: 

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους  αντιεμβολιαστές.
 
Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
 
Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία».

Η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου ήρθε μετά από ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην οποία υποστηρίζει ότι «την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο». 

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης γράφει τα εξής:

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2)

Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν ,οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη!

Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και «του μοναδικού όπλου του εμβολίου»

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ ….

Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους .Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και ένα χρόνο.

Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία» )

ΦΥΓΕΤΕ,ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!»