Ο Σκουρλέτης, ο Μπελογιάννης και τα μέτρα για τον κορονοιό

Ο Σκουρλέτης, ο Μπελογιάννης και τα μέτρα για τον κορονοιό

Σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως τα Συριζοτρολ καταγγέλλουν με κάθε ευκαιρία κυβερνητικά στελέχη αφήνοντας αιχμές για παραβίαση πρωτοκόλλου αναφορικά με μέτρα που αφορούν στον Κορονοιό. Τι γίνεται όμως όταν ανοίγει ένα Μουσείο για να το επισκεφτεί ο Πάνος Σκουρλέτης, ο γραμματέας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;

Ο Δήμος Αμαλιάδας άνοιξε το Μουσείο Μπελογιάννη για να το επισκεφτεί και να ξεναγηθούν σε αυτό ο Πάνος Σκουρλέτης και η συνοδεία του. Χωρίς μέτρα προστασίας, χωρίς αποστάσεις και χωρίς μάσκες σε κλειστό χώρο. Και κυρίως με τα Μουσεία να παραμένουν κλειστά με βάση της αποφάσεις στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Ευθύνες φέρει και ο Δήμος Αμαλιάδος που επέτρεψε το άνοιγμα και την πριβέ ξενάγηση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ και της συνοδείας του. Όμως το ζήτημα είναι ότι ουδείς αντέδρασε. Δεν υπήρξε καμία αναφορά και ουδείς έσπευσε να ψέξει τον Πάνο Σκουρλέτη, αντιθέτως με όσα γίνονται όταν πρόκειται για κυβερνητικά ή και άλλα στελέχη του κρατικού μηχανισμού.

Τον Σωτήρη Τσιόδρα δε τον έψεξαν διότι πήγε να ψάλλει, κάτι που φυσικά και προκαλεί αλλεργία στα Συριτρολ που σημειωτέον έχουν επιχειρήσει να τον αποδομήσουν και ως επιστήμονα με πολλούς τρόπους. Με πρωτεργάτες πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Θ. Καρτερός και Π. Πολάκης.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τονιστεί πως τα Μουσεία είναι χώροι που παρέμειναν κλειστοί και ανοίγουν σήμερα Δευτέρα για πρώτη φορά. Μόνο που όπως φαίνεται αυτό δεν ίσχυσε για όλους...