«Ο Π. Σκουρλέτης είπε τον Παπανδρέου "τοξικό" ως... περιγραφή»

«Ο Π. Σκουρλέτης είπε τον Παπανδρέου "τοξικό" ως... περιγραφή»

Ο Π. Σκουρλέτης δεν είπε τον Γ. Παπανδρέου «τοξικό» για να τον μειώσει αλλά ως... περιγραφή, υποστήριξε ο Γ. Ραγκούσης με αφορμή τις πρόσφατες αναφορές που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από το ΚΙΝΑΛ και τον πρώην πρωθυπουργό.

«Εγώ δεν νομίζω ότι ο Πάνος Σκουρλέτης το είπε για να μειώσει τον Γιώργο Παπανδρέου. Η γνώμη μου είναι ότι το είπε ως περιγραφή», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης διευκρινίζοντας παράλληλα πως δεν έχει ακούσει ο ίδιος τις δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη ούτε έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα.

Ο κ. Ραγκούσης, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας Παπανδρέου, δεν του δημιούργησε προβλήματα και αν θα παρουσιάσει κάποιες περγαμηνές στο μέλλον αυτές θα έχουν σχέση με νομοθετήματα δικά του, όπως η Διαύγεια, ο Καλλικράτης, ο νόμος για την ιθαγένεια και άλλα.

«Δεν είμαι από αυτούς που είτε δημιούργησαν τότε προβλήματα στον Παπανδρέου, είτε τον εξέθεσαν, είτε τον μαχαίρωσαν πισώπλατα. Γιατί είχε όλες αυτές τις κατηγορίες. Είχε φίλους που τον εξέθεσαν με τις πράξεις τους ή τις παραλείψεις τους, είχε εσωκομματικούς αντιπάλους που τον υπονόμευαν από την πρώτη ημέρα. Λοιπόν εγώ δεν άνηκα σε αυτούς. Εγώ ανήκα σε αυτούς που έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.