Ο Καμμένος απειλεί ότι ο Αποστολάκης θα εξολοθρεύσει τα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ
Twitter Panos Kammenos
Twitter Panos Kammenos

Ο Καμμένος απειλεί ότι ο Αποστολάκης θα εξολοθρεύσει τα «τρωκτικά» του ΣΥΡΙΖΑ

Θέση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, πήρε ο Πάνος Καμμένος με ανάρτήσεις του στην πλατφόρμα X. 

Αρχικά, ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, ανέβασε μια φωτογραφία με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και ένθερμο υποστηρικτή του Στ. Κασσελάκη, Ε. Αποστολάκη, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό, χωρίς περαιτέρω σχόλια.

Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, επανήλθε με νέα του ανάρτηση, στην οποία χωρίς να κατονομάζει τον επί των ημερών του αρχηγό ΓΕΕΘ, έκανε λόγο για «αφουμιγκέισον» (ναυτικός όρος που αναφέρεται στην εξολόθρευση τρωκτικών από πλοία, ο σωστός όρος στα αγγλικά πάντως είναι fumigation) και όπως είπε, επίκειται και σε πολιτικούς σχηματισμούς. Αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Διαβάστε Περισσότερα