Ο. Γεροβασίλη: Ο ρόλος του προέδρου είναι ισχυρός και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο. Γεροβασίλη: Ο ρόλος του προέδρου είναι ισχυρός και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε

Ενωτική παρουσιάστηκε σε δηλώσεις της η Όλγα Γεροβασίλη, κρατώντας παράλληλα αποστάσεις από τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, δεν θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Νίκου Φίλη περί τρίτης ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ανέφερε πως η ίδια βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τη δήλωση Φίλη που παρομοιάζει τον λόγο του Στέφανου Κασσελάκη με εκείνον του Ντόναλντ Τραμπ.

Επίσης, ανέφερε ότι εκτιμά απεριόριστα την Έφη Αχτσιόγλου και για την ίδια είναι σεβαστό το τι θα επιλέξει εκείνη στην παρούσα χρονική συγκυρία.

«Ο ρόλος του προέδρου είναι ισχυρός και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε», δήλωσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοκ που βίωσε το κόμμα μετά τις εκλογές και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ήταν εύκολη στιγμή και δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον καθένα από εμάς προσωπικά και τον χώρο μας», σχολίασε.

«Οι 150.000 που ένθερμα ήρθαν και στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έβγαλαν ξανά στην επιφάνεια και μας έδειξαν εμπιστοσύνη ως προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών και θα το υπηρετήσουμε».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ίδιος που επέλεξε όλους εμάς και αυτούς που είναι στο επιτελείο Κασσελάκη και Αχτσιόγλου. Ο Αλέξης Τσίπρας το είπε, το εννοούσε και το έκανε, ότι θα μείνει ουδέτερος σε αυτή τη διαδικασία και έβαλε εμάς όλους μπροστά στις ευθύνες μας για να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας και την κοινωνία στη συνέχεια», δήλωσε.