Νίκος Παππάς: Δεν αισθάνομαι καμία απειλή από τον Κασσελάκη
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Νίκος Παππάς: Δεν αισθάνομαι καμία απειλή από τον Κασσελάκη

Ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς ανέφερε πως δεν αισθάνεται απειλή από τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως οι νέες υποψηφιότητες μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των πολιτών και να τους ενθαρρύνει να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

«Έχουν ξεδιπλωθεί οι περισσότερες ατζέντες, υπάρχουν κενά βεβαίως που πρέπει να προσδιοριστούν», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο MEGA.

«Πρέπει να διαφυλάξουμε την στρατηγική μας, που λέει ότι είμαστε κόμμα αριστερής δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης. Υπάρχουν απόψεις που λένε ότι πρέπει να μείνουμε ριζοσπαστική αριστερά και άλλες απόψεις – που διαφωνώ βαθιά – που λένε ότι αυτές οι έννοιες δεν έχουν νόημα να τις χρησιμοποιούμε».

Για την υποψηφιότητα Κασσελάκη σχολίασε πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να κριθεί για την πορεία του και την ατζέντα του».

«Με την επιλογή του ο Τσίπρας δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών»

«Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία επιλογή που δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών με τη στάση του», είπε για τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ανακατευτεί στην εκλογική διαδικασία.

«Έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει το πως θα διαφυλάξει αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή. Είπε ότι θα είναι ουδέτερος. Είναι ο de facto εγγυητής της ενότητας», συμπλήρωσε.

Ιδιαίτερα, τόνισε πως οποιοσδήποτε βγει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη του θα παραμείνουν ενωμένα και θα εργαστούν πάνω στη σχέση τους με τον λαό και τις προσδοκίες του.

Περί τοξικής αρρενωπότητας

Αναφερόμενος στη δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου περί τοξικής αρρενοπώτητας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε ο ένας τον άλλον, και στις συκοφαντίες, και στα περιστατικά σεξισμού, ομοφοβίας ή ακόμα περισσότερο φυσικής βίας. Εδώ πρέπει να τραβηχτεί μία καθαρή γραμμή».

Τέλος, ανέφερε πως δεν συμφωνεί με την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου.