Νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ
Τ. Θεοδωρικάκος για ΣΥΡΙΖΑ

Νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την ΕΛ.ΑΣ».

Συγκεκριμένα, με αφορμή την επίθεση σε γνωστό καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, με δύο νεκρούς και μία σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, έβαλε κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «όσο ο κύριος Θεοδωρικάκος καμαρώνει, προπαγανδίζοντας το ανύπαρκτο έργο του, τα όπλα βγαίνουν στα πιο κεντρικά σημεία της χώρας μπροστά σε χιλιάδες ανυποψίαστους πολίτες. Η ανασφάλεια διαπερνά κάθε πολίτη, σε κάθε περιοχή της χώρας».

Ο κ. Θεοδωρικάκος στην απάντηση του τόνισε πως πρόκειται για «Ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την Ελληνική Αστυνομία από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Ένα νέο παραλήρημα λαϊκισμού, μίσους και απέχθειας προς την Ελληνική Αστυνομία από τον αρμόδιο τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους ίδιους που το Σάββατο αποκάλεσαν τους Έλληνες Αστυνομικούς βιαστές, δολοφόνους, καουμπόηδες και ανεκπαίδευτα ρουσφέτια.

Από τους ίδιους που όταν κυβέρνησαν έκαναν συστάσεις στους πολίτες να παριστάνουν ότι κοιμούνται όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια τους.

Από τους ίδιους που υπέθαλπταν τα άβατα ανομίας στη Φοιτητική Εστία Ζωγράφου, σε πανεπιστήμια και γειτονιές της χώρας μας.

Από τους ίδιους που αρνήθηκαν κάθε ενίσχυση της ΕΛ.ΑΣ. και εξήγγειλαν την κατάργηση των μισών υπηρεσιών της.

Και όλα αυτά με αφορμή το δολοφονικό συμβάν οργανωμένου εγκλήματος στη Νέα Σμύρνη, το οποίο διερευνάται από την Αστυνομία.

Προφανώς, είναι αυταπάτη να τους ζητήσει κανείς να δείξουν στοιχειώδη σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

Ενισχύουμε συστηματικά την παρουσία της Αστυνομίας στις γειτονιές, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τους 3.300 αστυνομικούς, που ήδη περιπολούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής.

Ταυτόχρονα, εκσυγχρονίζουμε διαρκώς τις υποδομές και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.