ΝΔ προς Τσίπρα: Και άλλος έχει μιλήσει με την ίδια γλώσσα, αλλά δεν διεγράφη

ΝΔ προς Τσίπρα: Και άλλος έχει μιλήσει με την ίδια γλώσσα, αλλά δεν διεγράφη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Προς κ. Τσίπρα: Κι άλλος είχε μιλήσει με την ίδια γλώσσα αλλά δεν διαγράφηκε. Προφανώς το “alter ego” έχει άλλη αντιμετώπιση».

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της διαγραφής του Παναγιώτη Κουρουμπλή από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Πέμπτης, για τη δήλωσή του κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή περί δολοφόνων, η οποία αφορούσε στους χειρισμούς της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ανάρτηση Πολάκη

 

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από φωτογραφία ανάρτησης του Παύλου Πολάκη, όπου επίσης γίνεται αναφορά σε «δολοφόνους». «Είστε δολοφόνοι!», τονίζεται στο μήνυμα του Π. Πολάκη και προστίθεται: «Σκέρτσο, 'γκρέμλιν του Μαξίμου', έλα να μας πεις για 'μηδενική υπερβάλλουσα θνησιμότητα'!!!!».
 


«Πρωτεργάτης ο Τσίπρας στην εξαχρειωμένη αντιπολίτευση»

Για κορυφή του παγόβουνου έκανε λόγο από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στη διαγραφή Κουρουμπλή: «Ο κ. Τσίπρας αναγκάστηκε, εκών άκων, να συρθεί στην απόφαση διαγραφής του κ. Κουρουμπλή.

Όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής δεν συνιστούν μεμονωμένη συμπεριφορά. Είναι η κορυφή του παγόβουνου της ευτελούς και εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με εμπνευστή και πρωτεργάτη τον ίδιο τον κ. Τσίπρα».