ΝΔ: Γιατί δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα;

ΝΔ: Γιατί δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα;

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της απαντά στη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς κατά της Ευθαλίας Διαμαντή, γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, απευθύνοντας σειρά ερωτημάτων προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα ρωτά για ποιο λόγο δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη συγκεκριμένη μάρτυρα, γιατί συνεχίζει να μην μηνύεται ο κ. Καλογρίτσας και πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα, που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Κατά παγκόσμια δικονομική πρωτοτυπία, ο κ. Παππάς υπέβαλε -κατά δήλωσή του- μήνυση κατά της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα, κας Διαμαντή, αν και η ίδια δεν κατονομάζει τον ίδιο πουθενά και μιλούσε για μαύρες σακούλες που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα.

Δεν θα ασχοληθούμε με την τύχη μιας μήνυσης, ωστόσο τα ερωτήματα είναι αμείλικτα για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα:

1. Για ποιο λόγο δεν έχει μηνυθεί και συνεχίζει να μην μηνύεται ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος ισχυρίζεται τα ίδια από το 2016; Μήπως επειδή φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, όσα έχει να προσθέσει, όπως δηλώνει ο ίδιος, σε αυτά που έχει ήδη πει; 

2. Για ποιο λόγο δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη συγκεκριμένη μάρτυρα που κατέθεσε ενόρκως και επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο ότι τσάντες με επταψήφια ποσά χρημάτων κατέληγαν στο κόμμα του και τον κ. Καλογρίτσα που λέει τα ίδια χρόνια τώρα;

3. Πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα, που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο, και όλα τα προηγούμενα χρόνια από τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα, ότι κατέληγαν σε στελέχη και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος τις παραλάμβανε και πού τις διοχέτευε; Υπό ποιου την καθοδήγηση γίνονταν όλα αυτά;».

Σημειώνεται πως ο ίδιος ο κ. Παππάς γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι προχώρησε στη μήνυση κατά της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα.

Ο κ. Παππάς είχε προειδοποιήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη την κ. Διαμαντή αν δεν ανασκεύαζε τις δηλώσεις της.