ΝΔ για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δοσοληψίες του Ν. Παππά;

ΝΔ για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τις δοσοληψίες του Ν. Παππά;

Σειρά ερωτημάτων προς τον Αλ. Τσίπρα μετά τις νέες αποκαλύψεις του Χρ. Καλογρίτσα θέτει η ΝΔ, τον οποίο καλεί να απαντήσει αν γνώριζε για τις δοσοληψίες που είχε ο στενός συνεργάτης του και πρώην υπουργός Ν. Παππάς, όπως τις παρουσιάζει ο επιχειρηματίας στο υπόμνημα που κατέθεσε χτες στον εισαγγελέα.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει ότι «Ο κ. Τσίπρας μέχρι τώρα έχει αποφύγει τις απαντήσεις και καταφεύγει στη σιωπή. Ύστερα όμως από τις νέες αποκαλύψεις του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά». 

Συνεχίζοντας, θέτει σειρά ερωτημάτων προς τον πρώην πρωθυπουργό: «Γνώριζε ή όχι για τις δοσοληψίες του στενότερου συνεργάτη του Ν. Παππά; Αν όχι γιατί τον κρατάει; Γίνονταν όλα αυτά κάτω από τη μύτη του και δεν είχε καταλάβει τίποτα; Ποιος είναι ο Λευκός Οίκος και η White Porscha; Έχει κάποια σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου επί των ημερών του και με τον ίδιο; Τα 3 εκατομμύρια που δόθηκαν ύστερα από περίεργες διαδρομές για να στηθεί το Documento έφθασαν εκεί μέσα από νόμιμες διαδικασίες; Ο «ερευνητής» κ. Βαξεβάνης έχει να πει κάτι; Μήπως μπορεί να εξηγήσει πώς από υπάλληλος έγινε ιδιοκτήτης;»

Και καταλήγοντας, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι «Περιμένουμε τις απαντήσεις. Και θα επανερχόμαστε μέχρι να δοθούν. Από όλους».