Ν. Παππάς σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Να βάλουμε τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια (vid)

Ν. Παππάς σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: Να βάλουμε τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια (vid)

Να χαμηλώσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου συνεχίζονται τα συντροφικά «μαχαιρώματα», μετά την εκλογή στην προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος ο Νίκος Παππάς, καλώντας όλους να «βάλουμε όλοι τα σπαθιά μέσα στα θηκάρια».

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, αναφορικά με την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ενότητα στο εσωτερικό του κόμματος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «έχουμε πάρα πολύ συνεκτική ουσία και αυτή είναι η τεράστια συμμετοχή των μελών. Το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε αυτή η μεγάλης κλίμακας αναζωογόνηση την οποία βιώσαμε όλοι μαζί».

Όπως τόνισε: «θα πρέπει να βάλουμε όλοι τα σπαθιά στα θηκάρια, να τραβήξουμε μία γραμμή, να σβήσουμε και αναρτήσεις τις οποίες αν τις ξαναδιαβάσουμε μετά την εκλογή ενδεχομένως να μετανιώσουμε που τις κάναμε», ενώ ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι.

«Κάναμε μία ανοιχτή πολιτική συμφωνία» 

«Με τον Στέφανο κάναμε μία συνάντηση, κάναμε μία ανοιχτή πολιτική συμφωνία χωρίς ταπεινά ελατήρια και ανταλλάγματα σε μία πάρα πολύ συμπαγή και συνεκτική πολιτική ατζέντα η οποία εκ του αποτελέσματος εκτιμήθηκε και από το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στη συνάντηση που είχαν πριν το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Ο Στέφανος στην κοινή μας δήλωση είπε ότι θέλει να υπηρετήσει αυτό που η διακήρυξή μας περιγράφει το οποίο δεν ακούστηκε από άλλες υποψηφιότητες και έχει πλέον μια σαφή εντολή και την ικανότητα να υλοποιήσει», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρίψει προς την κατεύθυνση που έφερε τη νίκη και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν λέμε κάτι πρωτότυπο, λέμε ότι πρέπει να επανακάμψουμε στην στρατηγική της νίκης που ήταν η ενσωμάτωση των μετριοπαθών ψηφοφόρων οι οποίοι στις τελευταίες εκλογές έκαναν άλλες επιλογές. Το πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια, κάπου βάλαμε χειρόφρενο και το πληρώσαμε», είπε επίσης και συνέχισε:

«Ερχόμαστε με την εμφατική εντολή 150.000 ανθρώπων οι οποίοι πήγαν στις κάλπες δύο Κυριακές και έδωσαν σαφή κατεύθυνση την οποία ο Στέφανος μπορεί να υπηρετήσει με αποτελεσματικότητα», υποστήριξε.