Ν. Βούτσης για Κασσελάκη: Δεν είναι πλεονέκτημα να γνωρίζει ελάχιστα τις θέσεις του κόμματος
eurokinissi
eurokinissi

Ν. Βούτσης για Κασσελάκη: Δεν είναι πλεονέκτημα να γνωρίζει ελάχιστα τις θέσεις του κόμματος

Για υποψήφιο που γνωρίζει ελάχιστα τις θέσεις του κόμματός και που απειλεί με μετάλλαξη την ταυτότητα του έκανε λόγο ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Πιστεύω ότι δεν είναι πλεονέκτημα για τον υποψήφιο πρόεδρος ενός ευρύτερα αριστερού κόμματος, με τη σύγχρονη έννοια το ότι δεν θα είναι στη Βουλή ενδεχομένως και επι 4 χρόνια. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην είναι στη Βουλή. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολιτειακός παράγοντας. Επίσης δεν είναι πλεονέκτημα ότι γνωρίζει πολύ λίγο τις πολιτικές θέσεις του κόμματός μας», ανέφερε αρχικά ο κ. Βούτσης σε συνέντευξή του στο Action24.

 

«Έχει πολλά ο Στέφανος Κασσελάκης ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και θα μπορούσε να βοηθήσει στον τομέα της επικοινωνίας όπου το κόμμα πάσχει, αλλά πιστεύω πως η υποψηφιότητα του δεν είναι κατάλληλη για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.


«Η επιλογή αυτή είναι υποχώρηση και μετάλλαξη στην αριστερή ταυτότητα του κόμματος. Έχει στο μυαλό του κυρίως την κεντρώα μετάλλαξη», κατέληξε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Βούτσης.