Μ. Βαρβιτσιώτης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για σταθερότητα και ανάπτυξη - Σ. Καλαφάτης: Ισχυρό μήνυμα αυτοδύναμη ΝΔ
Κλιμάκιο ΝΔ στις Σέρρες

Μ. Βαρβιτσιώτης: Οι πολίτες θα ψηφίσουν για σταθερότητα και ανάπτυξη - Σ. Καλαφάτης: Ισχυρό μήνυμα αυτοδύναμη ΝΔ

 

 

 

Επίσκεψη στις Σέρρες πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της Κυριακής, με επικεφαλής τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών και υποψήφιο βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Βαρβιτσιώτης και ο κ. Καλαφάτης συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν τις περιοχές Νιγρίτα, Νέα Ζίχνη αλλά και την πόλη των Σερρών όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν πολίτες για το πρόγραμμα τα Νέας Δημοκρατίας, να επικοινωνήσουν με τοπικά στελέχη αλλά και να καταγράψουν τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής σε συναντήσεις που είχαν με εκπροσώπους αρχών και φορέων.


 
«Οι Σέρρες στέλνουν μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας. Στις εκλογές της 21 Μαΐου οι Σέρρες δώσανε στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης με ένα μεγάλο ποσοστό, 46,98%. Στόχος μας και στις εκλογές της Κυριακής να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες, είδαμε σήμερα εδώ στις Σέρρες, το κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας που υπάρχει για το εκλογικό αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης και υπογράμμισε: 

«Οι πολίτες των Σερρών γύρισαν την πλάτη στον κ. Τσίπρα που ήρθε να πολιτευτεί εδώ στις προηγούμενες εκλογές. Του έδειξαν ότι δεν θέλουν να τους εκπροσωπεί. Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες της Μακεδονίας θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και θα ψηφίσουν για σταθερότητα, ανάπτυξη, αύξηση των εισοδημάτων και ισχυροποίηση της Ελλάδας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Θα ψηφίσουν για ισχυρή κυβέρνηση και ισχυρό Πρωθυπουργό, τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προχωράμε στις εκλογές της Κυριακής, δεν υπάρχουν όμως περιθώρια για εφησυχασμό. Το εθνικό συμφέρον είναι συνώνυμο με τις πολιτικές που καθιστούν την πατρίδα μας πιο ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά και στρατιωτικά. Με τις πολιτικές που εφάρμοσε και εφαρμόζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία. Για αυτό και καλούμε τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις κάλπες και να στείλουν ισχυρό μήνυμα για μια αυτοδύναμη νέα Δημοκρατία! Για μία ισχυρή Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Καλαφάτης.

Διαβάστε επίσης: 

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ υπό τον Β. Μεϊμαράκη σε Δράμα και Σέρρες

Στ. Πέτσας: Ζητούμε ισχυρή εντολή για μία αυτοδύναμη Ελλάδα - Λ. Αυγενάκης: Καθαρή λύση στην ηγεσία του τόπου

Δ. Μιχαηλίδου στη Νάξο: Προχωράμε ενωμένοι σταθερά, τολμηρά, μπροστά!

Κ. Χατζηδάκης: Η Ελλάδα θα πρέπει τη Δευτέρα να έχει μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ υπό τον Ν. Χαρδαλιά σε Ηλεία και Αχαΐα

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ υπό τους Χ. Σταϊκούρα και Δ. Αβραμόπουλο στη Ροδόπη

Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΔ υπό τους Χ. Τριαντόπουλο και Γ. Αμυρά στην Εύβοια