Α. Λοβέρδος σε κυβέρνηση: Αφήστε τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας

Α. Λοβέρδος σε κυβέρνηση: Αφήστε τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Για «ανόητες θεωρίες» συνωμοσίας μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή, αναφερόμενος στην πρόσφατη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ περί αποστασίας.

«Τώρα που η κυβέρνησή σας καταρρέει, αντιμετωπίστε με όση ψυχραιμία μπορείτε να επιστρατεύσετε τις οδυνηρές συνέπειες της παταγώδους αποτυχίας σας, και αφήστε τις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας, γιατί όχι μόνο δεν σας ωφελούν αλλά μάλλον σας γελοιοποιούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Εκτίμησε, δε, ότι η παρούσα κυβέρνηση έχει χάσει όλα της τα ερείσματα, ενώ επιτέθηκε στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Ξεχνά επίσης ο κ. υπουργός που αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση των θεσιθήρων και καρεκλοθήρων να μας πει για την δική του πολιτική διαδρομή.  Ας ρωτήσει επ'' αυτού, όποιον θέλει από το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, και θα του απαντήσουν.

Και ομολογουμένως προξενεί εντύπωση ότι ο Υπουργός που κουνάει το δάχτυλο,είναι εκείνος που επί ημερών της κυβέρνησής του πνίγηκαν στους ρύπους οι ακτές της Αττικής, και είναι μέλος μιας κυβέρνησης που τα χθεσινά γεγονότα στην Μάνδρα Αττικής αναδεικνύουν και αποδεικνύουν την καθ' υποτροπή ανικανότητά της να αντιμετωπίσει ζωτικά προβλήματα περιουσίας και ασφάλειας πολιτών», επισήμανε με νόημα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε κατάπτυστο το non paper της κυβέρνησης για την αποχώρηση του Γ. Λαζαρίδη. «Αυτός που φεύγει παίρνει χρήματα, αυτός που έρχεται δεν παίρνει; Λάσπη! Δεν έχουμε σχέση με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ αλλά όταν βρίζετε δικούς σας βρίζετε και τους εαυτούς σας και όλους μας», είπε.