Κυρ. Μητσοτάκης στο Tik Tok: Ο Πίνατ, η μετακόμιση στην Πειραιώς και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου (vid)

Κυρ. Μητσοτάκης στο Tik Tok: Ο Πίνατ, η μετακόμιση στην Πειραιώς και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου (vid)

Νέο βίντεο στο TikTok δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέλοντας να εξηγήσει τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζει το κοινό του αυτές τις μέρες.

Αρχικά, ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρετε στο γεγονός ότι η χώρα έχει νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό, τον κύριο Ιωάννη Σαρμά. «Έγκριτο νομικό, ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου», αναφέρει.

Στη συνέχεια δείχνει μερικά backstage πλάνα από τις ετοιμασίες παράδοσης στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, τον μπλε φάκελο με όλες τις εκκρεμότητες, αλλά και στιγμιότυπα της συνάντησής τους που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Peanut, το μικρό αδεσποτάκι που είναι αναπόσπαστο μέλος του κομματικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως «προφανώς και ο Peanut έρχεται μαζί μας στην Πειραιώς που θα είναι η έδρα μας μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών».

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει: «Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δε μετράν καθόλου. Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή».

«25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε και πάλι να ψηφίσουμε», τονίζει.

Δείτε το βίντεο: