Κυρ. Μητσοτάκης για την επιστολική ψήφο: Κάνουμε σημαντικά βήματα για τους πολίτες

Κυρ. Μητσοτάκης για την επιστολική ψήφο: Κάνουμε σημαντικά βήματα για τους πολίτες

Στις μεταρρυθμίσεις που προωθεί για την άρση των εμποδίων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, με την καθιέρωση της επιστολικής ψήφου, τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη, το νέο καθεστώς για τους δανειολήπτες και τη φοροδιαφυγή, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μετά την περαιτέρω διευκόλυνση της ψήφου των αποδήμων το 2019, αλλά και την άρση πρακτικά κάθε εμποδίου γι’ αυτήν πριν λίγους μήνες, κάνουμε ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα. Καθιερώνουμε, για όποιον το επιθυμεί, εντός και εκτός Ελλάδας, την επιστολική ψήφο στις Ευρωεκλογές», σημειώνει χαρακτηριστικά, όσον αφορά τη δυνατότητα στους πολίτες να μπορούν να ψηφίζουν εξ αποστάσεως.

 Ακολούθως ο πρωθυπουργός σε άλλη ανάρτησή του, αναφέρεται στα θέματα που εξέτασε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο:  «Η σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου διεξάγεται καθώς στη χώρα προωθούνται μεγάλες μεταρρυθμίσεις: οι πολύ σημαντικές αλλαγές στη Δικαιοσύνη, το νέο καθεστώς για τους δανειολήπτες, αλλά και οι ρυθμίσεις κοινωνικής δικαιοσύνης εναντίον της φοροδιαφυγής», τόνισε.