Κυρ. Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την Παρασκευή
Eurokinissi
Eurokinissi

Κυρ. Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την Παρασκευή

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Παρασκευή και ώρα 10:00 το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρόσφατο ανασχηματισμό άλλαξε χέρια το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης αποχώρησε και ο Κώστας Τσιάρας ορίστηκε στη θέση του.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωτογενής τομέας είναι γεμάτος προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Τσιάρας στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να κινηθούμε με ταχύ τρόπο προς τη σωστή κατεύθυνση». Μάλιστα, είπε ότι «είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε σαν μια ομάδα όλοι μαζί, να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα».

Μεταξύ άλλων, ο νέος ΥπΑΑΤ, τόνισε ότι η ανάληψη των νέων του καθηκόντων αποτελεί «μεγάλη τιμή για μένα» και υποσχέθηκε ότι θα γίνει ό,τι «είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε μια κοινωνική ομάδα που έχει ιδιαιτερότητες και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της οικονομίας».