Κυρ. Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Πήγε στο περίπτερο της ΝΔ, συνομίλησε με πολίτες

Κυρ. Μητσοτάκης στο Μοσχάτο: Πήγε στο περίπτερο της ΝΔ, συνομίλησε με πολίτες

Τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε το περίπτερο της ΝΔ στο Μοσχάτο, ενώ είχε συνομιλίες με πολίτες.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  αρχικά περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην περιοχή όπου βρίσκεται το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες, συνοδευόμενος από συνεργάτες και βουλευτές.  

Εν συνεχεία επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία του Μοσχάτου, όπου και ευχαρίστησε τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος και ζήτησε πλήρη κινητοποίηση για την επόμενη εκλογική διαδικασία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σκοπεύει, ιδιαίτερα από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει εντατικά τις προεκλογικές περιοδείες, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα επισκεφτεί από Δευτέρα περιοχές της Δυτικής Αττικής και ακολούθως περιοχές στην Κρήτη, τη Θεσσαλία, τη Θεσσαλονίκη και άλλες.

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση όλων των εκλογικών τμημάτων της επικράτειας, με τη ΝΔ να αναδεικνύεται με ισχυρότατο προβάδισμα 20,7 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνοντας συνολικά 2.407.860 ψήφους, ήτοι  ποσοστό 40,79% και 146 έδρες, όταν στις προηγούμενες εκλογές του 2019 είχε 2.251.618 ψήφους (αυξημένες κατά 156.242).

Σε σχέση με τις εκλογές του 2019 είχε αύξηση 0,94 μονάδες, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πτώση 11,46 μονάδες, τη μεγαλύτερη πτώση που καταγράφτηκε στις τελευταίες εκλογές της χώρας. 

Διαβάστε ακόμα:

Πάνω από 1,22 εκατομμύρια ψήφους η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Economist για Κυρ. Μητσοτάκη: Οι Έλληνες επέλεξαν σταθερότητα