Και οι ιατροί - βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξουν το ΕΣΥ

Και οι ιατροί - βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξουν το ΕΣΥ

Μετά τις σχετικές πρωτοβουλίες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του αντιπροέδρου της Βουλής, Γ. Λαμπρούλη με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, οι ιατροί - βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούν ότι προτίθενται να βοηθήσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Συγκεκριμένα, με επιστολή της στον Υπουργό Υγείας, η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τον ενημερώνει ότι το σύνολο των Βουλευτών – Ιατρών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά εν μέσω της πανδημίας προτίθενται να υποστηρίξουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τον σχεδιασμό του Υπουργείου.

«Σας ενημερώνω ότι με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό λαό που δοκιμάζεται σκληρά από την έξαρση της επιδημίας και με δεδομένες τις ανάγκες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι Βουλευτές-Ιατροί του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προτίθενται να υποστηρίξουν το σύστημα υγείας, εν μέσω των εκτάκτων συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα. Προφανώς, η αποτελεσματικότητα της συνεισφοράς των Βουλευτών μας στο σύστημα εναπόκειται στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, με βάση τις ανάγκες των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και την ειδικότητα των Ιατρών», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ολ. Γεροβασίλη.

Να σημειωθεί ότι οι ιατροί της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εξής:

-Γεροβασίλη Όλγα, Ιατρός Ακτινοδιαγνώστρια

-Ηγουμενίδης Νικόλαος, Ιατρός Καρδιολόγος

-Μάρκου Κωνσταντίνος, Καθηγητής Ενδοκρινολογίας

-Μιχαηλίδης Ανδρέας, Ιατρός Ρευματολόγος

-Μουζάλας Ιωάννης, Ιατρός Γυναικολόγος Χειρουργός – Μαιευτήρας

-Ξανθός Ανδρέας, Ιατρός Μικροβιολόγος

-Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ιατρός Παθολόγος

-Παπαχριστόπουλος Αθανάσιος, Ιατρός Δερματολόγος

-Πολάκης Παύλος, Ιατρός Γενικός Χειρουργός – Εντατικολόγος

-Τζούφη Μερόπη, Αν. Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδονευρολογίας