Γ. Μανιάτης: Να απαντήσει ο Α. Τσίπρας αν ο Μ. Πετσίτης έδινε εντολές στον Θ. Κιτσάκο

Γ. Μανιάτης: Να απαντήσει ο Α. Τσίπρας αν ο Μ. Πετσίτης έδινε εντολές στον Θ. Κιτσάκο

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Στο γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με την υπόθεση του φίλου του Νίκου Παππά, Μανώλη Πετσίτη αναφέρθηκε στη Βουλή, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης. «Πρέπει να πω ότι υπάρχει και ένα άλλο μείζον θέμα ηθικής τάξης.

Πριν από μία εβδομάδα κατέθεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον κύριο Πρωθυπουργό. Πρέπει να απαντήσει τι γνώριζε για το πιο μεγάλο σκάνδαλο του τελευταίου διαστήματος, το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ και σήμερα αποκαλύπτεται, μετά και την αμήχανη εκκωφαντική σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου ότι ο κ. Πετσίτης, συμμαθητής και «κολλητός» του κ. Παππά δεν ήταν απλώς δίπλα σε έναν Υπουργό, αλλά εγκαταβιούσε στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου», τόνισε αρχικά ο κ. Μανιάτης.

Και μάλιστα κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει αν οι καταγγελίες του κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΑ του κ. Κιτσάκου, ότι έπαιρνε εντολές από τον κ. Πετσίτη και του έφερνε οδηγίες, αν είναι αληθείς ή όχι. «Και βεβαίως και η Δικαιοσύνη έχει χρέος να εμπλουτίζει πάντα τις δικογραφίες με ό,τι νεότερο έρχεται, σε σχέση με τέτοιου είδους θέματα», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Διαβάστε Περισσότερα