Γ. Μανιάτης: Κατήφορος χωρίς τελειωμό η τροπολογία του Παππά για προσλήψεις

Γ. Μανιάτης: Κατήφορος χωρίς τελειωμό η τροπολογία του Παππά για προσλήψεις

«Κατήφορο χωρίς τελειωμό» χαρακτήρισε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης με ανάρτησή του στο Twitter τη νέα τροπολογία για προσλήψεις προσωπικού που κατέθεσε υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

«Κατήφορος χωρίς τελειωμό! Δεν τους φτάνουν οι τόσες απευθείας αναθέσεις έως 20.000€ που έχουν κάνει στο υπουργείο. Ο Νικ. Παππάς στο Νσχ για τα Λιμάνια, καταθέτει εκπρόθεσμη τροπολογία, να επιλέγουν όποιον θέλουν, για όσο διάστημα θέλουν και να του δίνουν όσα θέλουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης.

Σημειώνεται, ότι η τροπολογία προβλέπει προσλήψεις προσωπικού και δίνεται η δυνατότητα στην Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. να συνάπτει συμβάσεις μίσθωσης έργου φυσικών προσώπων που θα απασχολούνται στην υποστήριξη της εταιρείας στην εκτέλεση έργων πληροφορικής, επικοινωνίας και νέων τεχνολογιών που υλοποιεί για την δημόσια διοίκηση, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής Ψηφιακής Πολιτικής, που χρηματοδοτούνται είτε από διεθνείς ή Ευρωπαϊκούς πόρους είτε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσλήψεις εξαιρούνται του άρθρου 6 του ν. 2527/1997 αλλά και της 33/2006 πράξης Υπουργικού Συμβουλίου, σχετικά με την «Αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα».

Φωτογραφία intime news