Εκλογές 2023: Κ. Μπογδάνος και Α. Λατινοπούλου επιστρέφουν στον δεύτερο γύρο
Eurokinissi
Eurokinissi

Εκλογές 2023: Κ. Μπογδάνος και Α. Λατινοπούλου επιστρέφουν στον δεύτερο γύρο

Με νέα ο ονόματα και νέα σύμβολα στα κόμματά τους θα επιδιώξουν να κατέβουν στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Αλλάζουμε όνομα, αλλάζουμε σύμβολο ως ‘Πατριωτική Δύναμη’ κατεβαίνουμε στις εκλογές», ανέφερε ο Κ. Μπογδάνος, πρόεδρος της «Πατριωτικής Ένωσης».

Το κόμμα που ηγούνται ο Κ. Μπογδάνος και ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου κόπηκε λόγω ονόματος και συμβόλου, με τον επιχειρηματία να έχει ήδη προσφύγει στο ΣτΕ.

«Πιστεύουμε πως θα πετύχουμε μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο είναι η συνεργασία των πατριωτικών δυνάμεων και εφόσον το καταφέρουμε τότε με τα ποσοστά μας θα μπορούσαμε να μπούμε στη Βουλή».

«Φωνή Λογικής»

Αποφασισμένη να αλλάξει όνομα στο κόμμα της, για να ξεπεράσει τον σκόπελο του Αρείου Πάγου, δήλωσε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο MEGA και η πρόεδρος της «Πατρίδας», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Έχει γίνει όλη η διαδικασία για να αλλάξουμε το όνομα του κόμματος. Το νέο όνομα είναι ‘Φωνή Λογικής’ και κατεβαίνουμε κανονικά και μάλιστα πιο δυνατοί», όπως ανέφερε.