Ε. Χριστοφιλοπούλου: Σκοπός του πορίσματος η πόλωση και ο διχασμός

Ε. Χριστοφιλοπούλου: Σκοπός του πορίσματος η πόλωση και ο διχασμός

«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν». Με τη φράση αυτή η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής της ΔΗΣΥ και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία σχολιάζει το πόρισμα της πλειοψηφίας, το οποίο, όπως τονίζει, μόνο σκοπό έχει τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων και την καλλιέργεια της πόλωσης και του διχασμού.

με το οποίο καταλογίζονται ευθύνες σε πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων στον Ανδρέα Λοβέρδο, για την πώληση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Η κ. Χριστοφιλοπούλου τονίζει ότι «οι συνεχιζόμενες διαρροές στον τύπο περί δήθεν πολιτικού σκανδάλου του "Ερρίκος Ντυνάν" έπεσαν στο κενό. Μόνος σκοπός τους ήταν η δημιουργία κλίματος σκανδαλολογίας, και πολιτικών εντυπώσεων, περί δήθεν ευθυνών πολιτικών προσώπων.

Το σημερινό πόρισμα της πλειοψηφίας για το "Ερρίκος Ντυνάν" το επιβεβαιώνει. Είναι τόσο εξόφθαλμη η ένδεια επιχειρημάτων, που καταλήγει σε γενικόλογες αναφορές, χωρίς καν περιγραφή ποινικών αδικημάτων. Και πώς να περιγράψεις κάτι που δεν υφίσταται;»

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνει ότι «καταδεικνύεται, έτσι, ότι οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έστησαν την εξεταστική της υγείας με μόνο σκοπό τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων και την καλλιέργεια της πόλωσης και του διχασμού, που είναι ως γνωστόν η προσφιλής τους πολιτική μέθοδος».

«Υπάρχει όμως κι ένας ανομολόγητος, πλην εμφανής σκοπός. Να κουκουλωθούν οι ευθύνες των ιδίων και του βασικού τους συμμάχου, της καραμανλικής δεξιάς. Έτσι εξηγείται γιατί δεν κάνουν κουβέντα για το πραγματικό σκάνδαλο, την αλόγιστη σπατάλη και τη διόγκωση της φαρμακευτικής δαπάνης την περίοδο της Δεξιάς το 2005-2009, αλλά και για τις δικές τους ευθύνες, είτε είναι οι παράνομες προσλήψεις, είτε η μη τιμολόγηση φαρμάκων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news