Δίκτυο: Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη τη Δευτέρα (6/11)

Δίκτυο: Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη τη Δευτέρα (6/11)

Ειδική ανοιχτή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος», στις 19:00 (ώρα άφιξης 18:00) από το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

 

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής και ακαδημαϊκής ελληνικής σκηνής καθώς δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι της νεολαίας. 

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Πρόεδρος του Δικτύου, Άννα Διαμαντοπούλου. Θα ακολουθήσει video για την ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη καθώς και βιντεοσκοπημενοι χαιρετισμοί διεθνών προσωπικοτήτων. 

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τον Ομότιμο καθηγητή του Τμ. Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου Παν/μίου Γιάννη Βούλγαρη και τον Πρέσβη Επί Τιμή κ. Αριστείδη Αγαθοκλή με συντονιστή τον δημοσιογράφο κ. Παύλο Τσίμα. 

Χαιρετισμό θα πραγματοποιήσει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης

Στην αρχή και στο πέρας της εκδήλωσης θα προβληθεί βίντεο με νέους από την γενιά Χ και Z.