Διήμερη επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στην ανατολική Κρήτη

Διήμερη επίσκεψη της Φ. Γεννηματά στην ανατολική Κρήτη

Τους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου θα επισκεφθεί την Κυριακή 28 και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά η οποία το βράδυ της Δευτέρας θα μιλήσει στον Θεατρικό Σταθμό στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κ. Γεννηματά αναμένεται να φθάσει στις 12:30 της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Κριτσά Λασιθίου.

Ακολούθως θα μεταβεί στον ''Αγιο Νικόλαο και στις 17:00 θα επισκεφθεί το Συνεταιρισμό Παραγωγών «Ανατολή» - Ιεράπετρα και στη συνέχεια το δημαρχείο της πόλης.

Στις 19:30 θα παραβρεθεί στα εγκαίνια των γραφείων του ΠΑΣΟΚ της Ιεράπετρας και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Σητεία. Τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 13:30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο και στις 19:00 θα μιλήσει στον Θεατρικό Σταθμό της πόλης στο πλαίσιο της συγκρότησης του Κεντρικού Συντονιστικού Οργάνου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ