Δ. Παπαδημούλης: Να γίνει ντιμπέιτ Αχτσιόγλου - Κασσελάκη 

Δ. Παπαδημούλης: Να γίνει ντιμπέιτ Αχτσιόγλου - Κασσελάκη 

Να υπάρξει ένα ντιμπέιτ ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασασελάκη ζήτησε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Είναι απαραίτητο να γίνει ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη και πιστεύω ότι και οι δύο οφείλουν να δεχτούν, διότι θα βοηθήσει την ενότητα και την προοπτική του χώρου» είπε ο κ. Παπαδημούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις χθεσινές εκλογές η οποία αποτελεί «ένα μήνυμα ελπίδας και ευθύνης για το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι έχει σφυγμό» είπε. 

Σχετικά με το προβάδισμα που έχει ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε πως αυτό «δίνει έναν πόντο στον κ. Κασσελάκη, αλλά θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι ο δεύτερος γύρος είναι τελειωμένος».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «στήριξα και θα ξαναστηρίξω την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Η διαφορά είναι λιγότερη από 9 μονάδες. Υπάρχει ένα ποσοστό 20% που συγκέντρωσαν οι άλλοι 3 υποψήφιοι που τέθηκαν εκτός, υπάρχει και μια δεξαμενή μελών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν πήγαν να ψηφίσουν». 

Σχετικά με τον αν υπάρχει κίνδυνο διάσπασης στο κόμμα είπε πως οι 145.000 που πήγαν και ψήφισαν «μας έδωσαν μια ισχυρή εντολή ενότητας».

Τέλος ο κ. Παπαδημούλης κατήγγειλε ότι η Έφη Αχτσιόγλου δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες έντονες σεξιστικές επιθέσεις και ο κ. Κασσελάκης ομοφοβικές.