Βουλή: Δύο φορές ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη από το βήμα οι «Σπαρτιάτες»
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Βουλή: Δύο φορές ευχαρίστησαν τον Κασιδιάρη από το βήμα οι «Σπαρτιάτες»

Δύο φορές μέσα σε δύο ημέρες, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ακούστηκε στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής το όνομα του Ηλία Κασιδιάρη, ως του προσώπου που «με την καταλυτική συνδρομή του», έφερε στη Βουλή το κόμμα «Σπαρτιάτες».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Μανούσος κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόμματός του από τον καταδικασμένο από τη Δικαιοσύνη, πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δε σημαίνει -επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε- ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος.

Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες. Εγώ συγκεκριμένα ήρθα εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία ενώ εργάζομαι σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά. Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών».

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής των «Σπαρτιατών» Αθανάσιος Χαλκιάς δήλωσε: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά».

Υπενθυμίζεται ότι πρώτος είχε ευχαριστήσει τον Ηλία Κασιδιάρη, για τη συνδρομή του ώστε οι «Σπαρτιάτες» να μπουν στη Βουλή, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, ο οποίος τη βραδιά των εκλογών κατά τις δηλώσεις του στα μέσα είχε τονίσει «ευχαριστούμε τον Ηλία Κασιδιάρη. Ήταν το καύσιμο ώστε να μπούμε στη Βουλή».

Διαβάστε επίσης:

Η αποκάλυψη του μεσαιωνικού ανορθολογισμού