Βλάχος (ΚΙΝΑΛ): Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές, αλλά ζητείται σοβαρότητα

Βλάχος (ΚΙΝΑΛ): Καλοδεχούμενες οι πρόωρες εκλογές, αλλά ζητείται σοβαρότητα

Tο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και συνεργάτης του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, σχολίασε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Parapolitika FM 90,1» την δημοσκοπική άνοδο που εμφανίζει το ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι «οι δημοσκοπήσεις αντανακλούν τη στιγμή και πράγματι είναι ένα καλό momentum για το Κίνημα γιατί μόλις βγήκαμε από μία εσωκομματική διαδικασία»

Ωστόσο επεσήμανε ότι «αντίστοιχα νούμερα καταγράφαμε και το 2015, δημιουργήθηκαν προσδοκίες και η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Συνεπώς, αυτά τα δικαιώνεις στην πορεία με σκληρή δουλειά κι επίμονη προσπάθεια. Κανενός τα μυαλά δεν παίρνουν αέρα. Όλοι ξέρουμε ότι αυτά έρχονται και παρέρχονται».

Ο κ. Βλάχος πρόσθεσε ότι το σημαντικό αυτή τη στιγμή το ΚΙΝΑλ πρέπει να επικεντρωθεί στα προβλήματα του κόσμου που εν τέλει είναι ο τελικός κριτής.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ζήτημα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας και απέρριψε ο κ. Μητσοτάκης στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη ανέφερε ότι ο «κ. Τσίπρας έλεγε ότι θα ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση και τώρα ξαφνικά θυμήθηκε ότι πρέπει να ζητήσει εκλογές. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Οι εκλογές είναι καλοδεχούμενες, όποτε θέλουν αλλά ας έχουμε και λίγη σοβαρότητα γιατί είμαστε στην χειρότερη φάση της πανδημίας. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για μας και για το πολιτικό σύστημα, είναι να υπάρχει μία σοβαρή προγραμματική φωνή, να κάνει κάποιος σοβαρή αντιπολίτευση».