Απ. Τζιτζικώστας: «Θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Απ. Τζιτζικώστας: «Θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

 

Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων, δήλωσε πως θα είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, τονίζοντας πως ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή τους προς όλους και κάνοντας λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις Περιφερειακές Εκλογές.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε πως οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας «με τη θετική τους ψήφο αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια».

«Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να κινηθούμε πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε, δε, τους πολίτες, τους εθελοντές, τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους της παράταξής του «Αλληλεγγύη» και την οικογένειά του που, όπως είπε, στάθηκε δίπλα του και σε αυτή τη μάχη. «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.