Απ. Τζιτζικώστας: Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να απαλλάξουμε τη χώρα από αυτή την κυβέρνηση

Απ. Τζιτζικώστας: Όλοι μαζί θα εργαστούμε για να απαλλάξουμε τη χώρα από αυτή την κυβέρνηση

«Σε κάλεσα για να σου πω ότι θέλω να προχωρήσουμε όλοι ενωμένοι» τόνισε σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης στον Απόστολο Τζιτζικώστα με το οποίο συναντήθηκε για μια περίπου ώρα στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

«Είμαι στο πλευρό σου από όποια θέση θέλεις, αντίπαλός μας είναι ο κ. Τσίπρας», φέρεται να απάντησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας παρέδωσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στον κ. Μητσοτάκη ενημερωτικό σημείωμα με τις θέσεις που ο ίδιος είχε διατυπώσει ως υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ σχετικά με τις αλλαγές που θεωρεί ΄τοι πρέπει να γίνουν στην οργανωτική δομή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε δήλωσή του, μετά τη συνάντηση, ο κ. Τζιτζικώστας επεσήμανε ότι έγινε μια διεξοδική συζήτηση για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη ΝΔ, ενώ συνεχάρη τον κ. Μητσοτάκη και τον διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα του.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι η ΝΔ γυρίσει σελίδα και «όλοι μαζί θα εργαστούμε για να μπορέσουμε σύντομα να απαλλάξουμε τη χώρα από αυτή την κυβέρνηση».

Απόστολος Χονδρόπουλος 

Διαβάστε ακόμα:
- Ντ. Μπακογιάννη: Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας