Αντίδραση Π. Πολάκη για την ταυτοποίηση των παλαιών μελών του ΣΥΡΙΖΑ
Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ

Αντίδραση Π. Πολάκη για την ταυτοποίηση των παλαιών μελών του ΣΥΡΙΖΑ

«Απαράδεκτη» και «ανέκδοτο» χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει την ταυτοποίηση των παλαιών μελών που δεν ψήφισαν στον πρώτο γύρο και επιθυμούν να συμμετάσχουν στον δεύτερο.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που απείχαν από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να δηλώσουν αν θα συμμετέχουν στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της προσεχούς Κυριακής. 

Η εγκύκλιος που εξέδωσε η ΚΕΦΕ προκάλεσε την αντίδραση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος και την κάλεσε να την αποσύρει και αντιπρότεινε ο κατάλογος των παλαιών μελών να σταλεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή σε όλες τις νομαρχιακές της χώρας, λέγοντας ότι αυτό είναι η μόνη λύση.

Με αυτόν τον τρόπο «όταν θα έρθει κάποιο παλιό μέλος που δεν ψήφισε στις εκλογές στις 17/9 άρα δεν είναι στον κατάλογο των 146.000 τότε θα υπάρχει επικοινωνία με την νομαρχιακή όπου στελέχη που θα είναι εκεί ελέγχοντας τον κατάλογο των παλαιών μελών που της από στάλθηκε από την Κουμουνδούρου, θα δίνει το οκ για να ψηφίσει ακολουθώντας τη διαδικασία (εγγραφή στο βιβλίο και στο ταμπλέτες κλπ».