Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 12:46

-A +A

Ν. Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 12:46
Ν. Βούτσης για πρόωρες εκλογές: Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα
-A +A

Νέα τροφή στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών έδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα», έπειτα και από τη χθεσινή συνάντηση υπουργών και βουλευτών που εντάσσονται στο κλίμα της ομάδας των 53+ στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Μιλώντας στο Open, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι «στις 14 Μαρτίου το πιθανότερο θα γίνει η δεύτερη Ολομέλεια για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου θα τεθούν προς ψήφιση μόνο τα άρθρα που είχαν πάρει πάνω από 151 ψήφους».

«Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει τίποτα. Η εκτίμηση μου είναι ότι είναι απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας», ανέφερε σχετικά με το ενδεχόμενο πολλαπλών εκλογών.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί στο να κερδίσει τις Ευρωεκλογές και μπορεί να τις κερδίσει», σχολίασε.

«Πολιτικά θέλω να πω για τον κ. Καμμένο, πιστεύω ότι το διάστημα κατέδειξε με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Καμμένου ότι ήθελε από πέρσι το καλοκαίρι όταν αντιλήφθηκε ότι η κυβέρνηση είχε συνομολογήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα την ψήφιζε και δεν θα άφηνε την καυτή πατάτα στην επόμενη κυβέρνηση.

Από τη στιγμή που το αντιλήφθηκε ήθελε να μη συνεχίσει τον βίο του σε αυτή την κυβέρνηση», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής.

Φωτογραφία intime news

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα