Στις 12 Μαρτίου το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο «Παπαγεωργίου»

Στις 12 Μαρτίου το πρώτο απογευματινό χειρουργείο στο «Παπαγεωργίου»

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, όπως ανακοίνωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι πολύ περήφανος καθώς θα είμαστε με τον κ. Θεμιστοκλέους την Τρίτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου θα γίνει το πρώτο απογευματινό χειρουργείο. Το νοσοκομείο Παπαγεωργίου έχει τις περισσότερες αναμονές και έτσι ο κόσμος που περίμενε θα μπορεί πλέον να χειρουργηθεί», τόνισε ο Υπουργός Υγείας ο ο οποίος εν συνεχεία μίλησε και στην πρωινή εκπομπή του ομόνυμου τηλεοπτικού σταθμού.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και στον Ευαγγελισμό ενώ πρόσθεσε ότι η ενιαία ψηφιακή λίστα χειρουργείων με τα πρωινά και απογευματινά χειρουργεία σε ένα τρίμηνο από σήμερα θα γίνει δημόσια και έτσι ο ασθενής θα μπορεί να βλέπει πως γίνονται τα χειρουργεία με διαφάνεια.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε, επίσης, ότι στο νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διάφορες ρυθμίσεις για τον χώρο της υγείας και τίθεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση περιλαμβάνεται η ρύθμιση για τη διαγραφή προστίμων σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.