Αδ. Γεωργιάδης: Χρωστώ ευγνωμοσύνη σε όσους με επέλεξαν - Τι είπε για κείμενο της δημοσιογράφου Β. Σιούτη
Eurokinissi
Eurokinissi

Αδ. Γεωργιάδης: Χρωστώ ευγνωμοσύνη σε όσους με επέλεξαν - Τι είπε για κείμενο της δημοσιογράφου Β. Σιούτη

Ευχαριστώ στους χιλιάδες πολίτες που τον στήριξαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου είπε με ανάρτησή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης υπογραμμίζοντας ότι «είναι για μένα Τεράστια Τιμή και Ευθύνη η Εμπιστοσύνη τους».

«Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους», διαμήνυσε

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:

Μόνον αγάπη και ενθουσιασμό εισέπραξα από τον κόσμο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Χρωστώ Ευγνωμοσύνη και Ευχαριστώ στις πολλές χιλιάδες των ανθρώπων που με επέλεξαν για άλλη μια φορά για Βουλευτή τους. Είναι για μένα Τεράστια Τιμή και Ευθύνη η Εμπιστοσύνη τους! Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα, στο 94,38% ενσωμάτωσης των σταυρών του Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, ο κ. Γεωργιάδης συγκεντρώνει 64.004 σταυρούς.

Νωρίτερα ανάρτησε κείμενο της δημοσιογράφου Βασιλικής Σιούτη για το μπούλινγκ που δέχτηκαν οι δημοσκόποι.

Όπως λέει ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να μην ξέρει προσωπικά τη δημοσιογράφο, μπορεί να του έχει ασκήσει κριτική, αλλά όταν, όπως αναφέρει η κριτική έχει σοβαρότητα, την σέβεται.

«Διάβασα ένα κείμενο της και πραγματικά το βρήκα εξαιρετικό και με μεγάλες αλήθειες», γράφει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε στα social media: «Η Βασιλική Σιούτη μου είναι εντελώς άγνωστη και έχουμε προφανώς διαφορετική ιδεολογία, αλλά την σέβομαι. Η κριτική της και σε μένα προσωπικά, όταν γίνεται, έχει σοβαρότητα και παρρησία. Διάβασα ένα κείμενο της και πραγματικά το βρήκα εξαιρετικό και με μεγάλες αλήθειες. Είδα και τον κ. Φαναρά χθες στο Mega για το bullying στους Δημοσκόπους, πράγματα που ίδια είπαν την βραδιά των Εκλογών και ο κ. Μαύρος της MRB και ο κ. Γεράκης της Marc, παλιά το είχε πει και ο κ. Ζούπης της Opinion κλπ το ίδιο bullying δέχθηκα επί χρόνια εγώ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ο Άρης Πορτοσάλτε (έως και υβριστικά πανό) αλλά πάνω από όλα ένα τέτοιο σύνθημα το: «Μητσοτάκη γ….» κυριαρχούσε σε όλο το διαδίκτυο από τα τρολ του Σύριζα και το προέβαλαν σαν μία δήθεν εξυπνάδα και στο Φεστιβάλ της Νεολαίας τους μάλιστα… το μεγαλύτερο πιστεύω κέρδος από το αποτέλεσμα των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου είναι ότι αυτή η περίοδος της χυδαιότητας στην πολιτική τελείωσε και ελπίζω οριστικά. Εάν και τώρα ο χώρος που εκπροσωπεί ο Σύριζα δεν συνειδητοποιήσει ότι με όλα αυτά απλά αυτό τοποθετείται στο πολιτικό περιθώριο, τότε απλά θα διαλυθούν και θα επιστρέψουν στο 3%. Αναλαμβάνω και εγω το προσωπικό μου μερίδιο ευθύνης για όσες φορές από δίκαιη αγανάκτηση ή για να σπάσω αυτή τους την τακτική ξέφυγα από τα όρια στα οποία πρέπει να κινούμαστε στο πλαίσιο μίας πολιτικής αντιπαράθεσης. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε μία πολιτική κανονικότητα να αναδείξει τις πολιτικές μας διαφορές, αλλά με σεβασμό στην άποψη και στις προθέσεις του συνομιλητού μας. Η Ελλάδα μας έχει την ευκαιρία να έχει ένα πολύ καλύτερο μέλλον και δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή την συγκλονιστική ευκαιρία να πάει χαμένη. Υγ. Ευχαριστώ όλες και όλους όσους με υποστήριξαν και με ψήφισαν στις Εκλογές εκλέγοντας με πάλι δεύτερο στην Βόρεια Αθήνα με δεκάδες χιλιάδες ψήφους και μία συγκλονιστική αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο σε μία υπέροχη προεκλογική περίοδο».