Αδ. Γεωργιάδης για Κασσελάκη: H ναρκισσιστική του φύση δεν του επιτρέπει να δει τίποτε πέραν του εαυτού του
Eurokinissi
Eurokinissi

Αδ. Γεωργιάδης για Κασσελάκη: H ναρκισσιστική του φύση δεν του επιτρέπει να δει τίποτε πέραν του εαυτού του

Η απαίτηση του Στέφανου Κασσελάκη από τον Άδωνι Γεωργιάδη να «κατεβάσει» την ανάρτηση του στο X για το φερόμενο επεισόδιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με έναν δημοσιογράφο προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης στην επισήμανση του κ. Κασσελάκη πως «ανεβάζει» fake news απάντησε πως «εδώ έχουμε με μία δημόσια ανάρτηση από έναν δημοσιογράφο κάθε άλλο παρά φιλικό προς τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά, ο οποίος περιγράφει ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη χθες. Πότε λέει ο Στέφανος να το ανεβάσουμε; Μεθαύριο; Ας πρόσεχε να μην αντήλλασε τέτοιες ύβρεις εν μέσω κόσμου με έναν από τους δημοσιογράφους της Αριστεράς».

Καταλήγοντας, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει στην ανάρτησή του: «Εξαιρετικά επικίνδυνος αν ποτέ είχε εξουσία.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη:

Γενικά με τη Νομοθεσία δεν έχει μεγάλη σχέση τελικά ο Στέφανος. Η εκλογική νομοθεσία δεν απαγορεύει να αναδημοσιεύουμε ειδήσεις αλλά να προβάλουμε υποψήφιους και κόμματα. Εδώ έχουμε με μία δημόσια ανάρτηση από έναν δημοσιογράφο κάθε άλλο παρά φιλικό προς τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά, ο οποίος περιγράφει ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη χθες. Πότε λέει ο Στέφανος να το ανεβάσουμε; Μεθαύριο; Ας πρόσεχε να μην αντήλλασε τέτοιες ύβρεις εν μέσω κόσμου με έναν από τους δημοσιογράφους της Αριστεράς. Αλλά ο άνθρωπος και η ναρκισσιστική του φύση δεν του επιτρέπει να δει τίποτε πέραν του εαυτού του. Εξαιρετικά επικίνδυνος αν ποτέ είχε εξουσία