Το «φιλί» Παπαχριστόπουλου στην Κουντουρά και το μήνυμα στον Καμμένο

Το «φιλί» Παπαχριστόπουλου στην Κουντουρά και το μήνυμα στον Καμμένο

Σε μια κίνηση με έντονους συμβολισμούς προς τον Πάνο Καμμένο προχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής σταμάτησε για να φιλήσει την Έλενα Κουντουρά.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που μαζί με την υπουργό Τουρισμού θα υπερψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του διαπίστωσε ότι στα υπουργικά έδρανα καθόταν μόνη της η Ελ. Κουντουρά. Δίχως να διστάσει κατευθύνθηκε προς το μέρος και την… ασπάστηκε. Το ενσταντανέ προφανώς ήταν ένα σαφές μήνυμα προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει εξαπολύσει πλείστες φορές τα πυρά του προς την υπουργό (με την οποία σχεδόν μαζί ίδρυσαν τους ΑΝΕΛ)! Τελευταίο χτύπημα του Καμμένου, εξάλλου, ήταν η ερώτηση που κατέθεσε για τα κονδύλια του ΕΟΤ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Θ. Παπαχριστόπουλος επαναβεβαίωσε ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία. «Γελάνε στην Ευρώπη. Είναι άραγε απειλή για την Ελλάδα η FYROM; Γελάνε όσοι το ακούνε. Το διαμελισμό της τον θέλουνε για τη Μεγάλη Αλβανία και τη Μεγάλη Τουρκία. Και να μην υπήρχε η FYROM θα έπρεπε να την εφεύρουμε, μόνο καλό έχει να προσφέρει στη χώρα. Αυτή η κυβέρνηση, που έχει απορρίψει την επιλογή της αδράνειας, τολμάει», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

«Το "Μ" στη FYROM σημαίνει "Μακεδονία" και κάποιοι υποκρίνονται σήμερα ότι δεν το ξέρουν. Ότι δεν το ακούνε», προσέθεσε.

Αλέξανδρος Διαμάντης