Την αναβολή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ ζητάει η Ενότητα

Την αναβολή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ ζητάει η Ενότητα

Την αναβολή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ ζητάει με ανακοίνωσή της η Ενότητα, επικαλούμενη το πρωτοφανές κλίμα αμφισβητήσεων, αδιαφάνειας, καταγγελιών για νοθείες, εκβιασμών και μεθοδεύσεων, που όπως σημειώνει «οδήγησαν και οδηγούν σε σκηνές συγκρούσεων μεταξύ των εργαζομένων».

Παράλληλα η Ενότητα στρέφεται εναντίον της διοίκησης της ΓΣΕΕ τονίζοντας ότι «αυτό το πρωτοφανές κλίμα επισφραγίζει η ίδια η Διοίκηση της ΓΣΕΕ που ζητά επισήμως τη συνδρομή, για πρώτη φορά στα χρονικά, της Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Η «Ενότητα» όλα αυτά τα έχει καταγγείλει από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, καταφεύγοντας ακόμη και στη δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της νομιμότητας στη Διοίκηση της ΓΣΕΕ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Δυστυχώς η επιμονή διατήρησης αυτής της νοθευμένης πλειοψηφίας στη Διοίκηση της ΓΣΕΕ οδήγησε στο σημερινό αποκρουστικό αδιέξοδο.

Προκειμένου να διατηρήσουν, με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, τα προνόμιά τους δεν διστάζουν να υιοθετήσουν ακροδεξιές ρητορικές και συμπεριφορές που διχάζουν τους εργαζόμενους. Μέσα σε αυτό το κλίμα που έχει διαμορφωθεί η «Ενότητα» προτείνει αναβολή (με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) του Συνεδρίου, ορισμό διαπαραταξιακής επιτροπής με νέα πρόσωπα που δεν συμμετέχουν στο σημερινό Προεδρείο της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, προκειμένου να οδηγήσει την Συνομοσπονδία σε ένα συνέδριο ενωτικό με διαφάνεια και απόλυτη τήρησης της νομιμότητας».