Τι απαντά ο Κ. Μπογδάνος στον Π. Πολάκη

Τι απαντά ο Κ. Μπογδάνος στον Π. Πολάκη

Απάντηση στον Παύλο Πολάκη, που όπως αναφέρει «καθυβρίζοντας την Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών και αισθητικών του αντιπάλων», έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανάρτησε, ο κ. Μπογδάνος απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αναφέρει:

«Ευχαριστώ πολύ τον απερχόμενο υπουργό Π. Πολάκη, ο οποίος καθυβρίζοντας το εθνικό κεφάλαιο που λέγεται Ελένη Γλυκατζή-Αρβελέρ, με ενέταξε στη χωρία των πολιτικών, ηθικών και αισθητικών του αντιπάλων, λέγοντας ότι έχω πολλά πτυχία.

Να σας πω κάτι κ. Πολάκη, έχετε δίκιο. Την εποχή που εσείς με διπλά βιβλία στα Σφακιά, με αριστερίστικα τερτίπια, με πολιτικάντικες μεθοδεύσεις κάνατε καριέρα και καταλήξατε υπουργός, εγώ όντως διάβαζα την πολιτική ιδεολογία της βυζαντινής αυτοκρατορίας της Ελένης Γλυκατζή-Αρβελέρ, διάβαζα Ρωμανίδη, διάβαζα Τατάκη, Ομπολένσκι, Βασίλιεφ, και άλλους μελετητές της Ρωμιοσύνης μας που είμαι βέβαιος ότι σας είναι σχετικώς ή παντελώς άγνωστοι. Το δικό σας μοντέλο, κύριε Πολάκη, ήθους και παιδείας, ήρθε δυστυχώς τα πράγματα εξαπατώντας, κρίθηκε όμως και απέρχεται. Και ευτυχώς έρχεται στα πράγματα ένα νέο μοντέλο, αξιοκρατίας το οποίο πρόκειται να ανατάξει και να σώσει τη χώρα. 

Ένα τελευταίο, αν έχετε την καλοσύνη, να εμφανίζεστε στις δίκες, στις μηνύσεις μου που εκκρεμούν εναντίον σας. Τόσο εγώ όσο και ο δικηγόρος κ. Δημητρης Αναστασόπουλος εναγωνίως σας περιμένουμε. Μην εξαφανίζεστε, μην ζητάτε αναβολές, γιατί κύριε Πολάκη οι αναβολές τελειώσανε και αν κάνετε εκλογές στις 7 Ιουλίου θα το διαπιστώσετε πολύ οικτρά».