ΣΥΡΙΖΑίοι μεταφέρθηκαν στη Σαμοθράκη για τον Τσίπρα με σκάφος του Λιμενικού

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, 14:24 - Τελευταία ενημέρωση: 20:19
-A +A
ΣΥΡΙΖΑίοι μεταφέρθηκαν στη Σαμοθράκη για τον Τσίπρα με σκάφος του Λιμενικού

«Δρομολόγησαν» σκάφος του Λιμενικού Σώματος ώστε να μεταφέρουν «συντρόφους» για να μεταβούν στη Σαμοθράκη και να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα για τους εορτασμούς των Θεοφανίων.

Όπως μεταδίδει το «evros-news» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Μαλτέζος αρνήθηκε ότι έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα.

Το «evros-news» παρουσιαζει το  e-mail που στάλθηκε στα μέλη:

mail

 

Ουδείς γνωρίζει ποιοι ήταν οι... τυχεροί γιατί όπως αναφέρει το mail οι θέσεις ήταν περιορισμένες!

Υπ. Ναυτιλίας: «Μόνο θεσμικά πρόσωπα επιβιβάστηκαν για Σαμοθράκη»

Με ανακοίνωσή του σχετικά με το ποιοι επιβιβάστηκαν στο σκάφος του λιμενικού, το Υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι στο σκάφος ΛΣ- ΕΛΑΚΤ, ΠΑΘ 090 «Γαύδος», επιβιβάστηκαν 40 άτομα συνολικά.

Από αυτά, 11 ήταν διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, 15 ένστολοι- στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας και των μέτρων τάξεως-, και 7 ήταν θεσμικά πρόσωπα (κ. Γκαρά Αναστασία, βουλευτής Έβρου, κ. Καΐσας Γιώργος, βουλευτής Έβρου, κ. Ρίζος Δημήτρης, βουλευτής Έβρου, κ. Πέτροβιτς Δημήτρης, Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Μαλτέζος Μενέλαος, Περιφερειακός Σύμβουλος ΑΜΘ, κ. Δούκας Χρήστος, Πρόεδρος ΟΛΑ, κα. Χουρδάκη Ελένη, Διευθύντρια ΔΟΥ). Παράλληλα, αναφέρεται πως επιβιβάστηκαν και τέσσερις συνεργάτες βουλευτών καθώς και ένας συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

 

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα