Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές στο ΚΙΝΑΛ

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές τριβές στο ΚΙΝΑΛ

Εσωκομματικών... αντιδράσεων συνέχεια στο ΚΙΝΑΛ με αφορμή δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου, όπου εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται για την ηγεσία του κόμματος. Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη σχολίασαν πως «οι προσωπικές φιλοδοξίες καθενός δεν είναι πάνω από τις δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης που οφείλουν να σέβονται όλοι». 

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως «όσοι καλλιεργούν την εσωστρέφεια, προσφέρουν πολύ κακή υπηρεσία στην παράταξη και εκτίθενται προσωπικά».

Την αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε η συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στον ρ/σ «Παραπολιτικά» όπου ο πρώην υπουργός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ενώ άσκησε κριτική στη Φώφη Γεννηματά για την εκλογική στρατηγική του κόμματος.

«Αυτό που απέτυχε ήταν μια στρατηγική η οποία πίστευε ότι φέροντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, αυτό θα φέρει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν, όχι όμως και ο κόσμος, άρα η στρατηγική απέτυχε», τόνισε ο κ. Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει». Πρόσθεσε επίσης, ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».