Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 21:22

-A +A

Στελέχη ΝΔ: «Κύριος» για τον Αλ. Τσίπρα ο Δ. Κουφοντίνας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, 21:22
Στελέχη ΝΔ: «Κύριος» για τον Αλ. Τσίπρα ο Δ. Κουφοντίνας
-A +A

Το γεγονός ότι ο Αλ. Τσίπρας αποκάλεσε «κύριο» τον αρχιεκτελεστή της 17Ν κατά τη συζήτηση στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι για τον πρωθυπουργό ο Κουφοντίνας είναι ένας απλός κρατούμενος και όχι ο καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών, επεσήμαναν στελέχη της ΝΔ.

«Είναι μάλλον η πρώτη φορά στη βουλή που ο αμετανόητος δολοφόνος Κουφοντίνας αποκαλείται από πρωθυπουργό ως «κύριος Κουφοντίνας». Εν τη ρύμη του λόγου του ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι για εκείνον ο Κουφοντίνας είναι ένας απλός κρατούμενος και όχι ο καθοδηγητής της νέας γενιάς τρομοκρατών. Και κυρίως απέδειξε γιατί οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες αντιμετωπίζονται με πρωτοφανή ανοχή από το ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι βουλευτές της ΝΔ σχολίαζαν ότι ο κ. Τσίπρας, ενώ μιλά στον ενικό στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αισθάνεται την ανάγκη να αποκαλέσει "Κύριο" τον Δημήτρη Κουφοντίνα», σχολίασαν χαρακτηριστικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τόνισαν, επίσης, πως δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να συνομιλήσει επί της ουσίας με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και όχι με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και ότι αναφέρθηκε ονομαστικά στον κ. Τσακαλώτο αρκετές φορές γιατί ακούγοντας τη δική του τοποθέτηση αναγνώρισε ότι με τον υπουργό Οικονομικών μπορεί να γίνει μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση.

Τα στελέχη της ΝΔ σημείωσαν με νόημα ότι έστειλε έτσι ένα σαφές μήνυμα ότι η ένταση και η τοξικότητα στο δημόσιο διάλογο προκαλείται αποκλειστικά από τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο προσπέρασε ως πολιτικό που τον έχουν ξεπεράσει και οι πολίτες και η εποχή. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέλεξε να μην του απαντήσει καν, καθώς ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα από τα πολιτικά ερωτήματα που του έθεσε, εκτιμούν τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα