Στα άκρα η σύγκρουση Ν. Παππά – Ν. Φίλη για την ΕΡΤ

Στα άκρα η σύγκρουση Ν. Παππά – Ν. Φίλη για την ΕΡΤ

Εκ νέου επίθεση πραγματοποίησε ο Νίκος Παππάς στον Νίκο Φίλη σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην υπουργού για το καθεστώς που επικρατεί στην ΕΡΤ, δίνοντας έτσι συνέχεια στην κόντρα των τελευταίων ημερών.

Μάλιστα, μιλώντας στο News 24/7, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επιχείρησε να ταυτίσει τις απόψεις του Νίκου Φίλη με αυτές του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζοντας τον ενδοκυβερνητικό «εμφύλιο» για το δημόσιο κανάλι.

Ο Ν. Παππάς είπε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι προφανές πως θέλει μια κλειστή ΕΡΤ, κάτι που αποδεικνύεται από τις τοποθετήσεις του για τη μείωση του ανταποδοτικού τέλους».
Για τον Ν. Φίλη σχολίασε: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη. Είναι ταυτόσημη η κριτική».
 
«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει φέρει τον Οργανισμό σε ένα πολύ καλό σημείο, αν αναλογιστεί κανείς σε τι κατάσταση τον αναλάβαμε. Η ΕΡΤ δείχνει το εκτόπισμά της και αυτό κάποιους ενοχλεί» υπογράμμισε ο υπουργός.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Φίλης σε δηλώσεις του πριν από λίγες μέρες έκανε λόγο για την ύπαρξη παραδιοίκησης εντός της ΕΡΤ , τονίζοντας πως «δεν κάνω εγώ τις βαριές καταγγελίες. Τα έχουν δημοσιοποιήσει εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος».

Και πρόσθεσε: «Να μην κάνουν τους κουφούς. Πρέπει να συζητηθούν αυτά τα θέματα, είναι πολύ μεγάλα τα προβλήματα και διακινδυνεύουν την πορεία της ΕΡΤ. Η ΝΔ καιροφυλακτεί για να ρίξει πάλι μαύρο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ